OBJAVITE

EuropcarBIH

Offline

Kanton/Regija
Sarajevo
Lokacija
Novi Grad
Adresa
Bulevar Mese Selimovica 16
Telefon
062-123-687

O nama

ASA Rent EuropcarBiH je početkom 1999. godine dobio licencu najveće rent-a-car kompanije u Evropi – Europcar. Ova je licenca značila da domaći klijenti bilo gdje u Evropi mogu koristiti usluge Europcara, ali i oni iz Evrope usluge ASA Renta u BiH. Licenca je podrazumijevala kvalitet, zadovoljavanje određenih standarda, poznavanje, primjenu i poštivanje procedura. Na ovo poslovno povezivanje uticala je i činjenica da je Europcar bio u vlasništvu Volkswagena.
Osim u Sarajevu, otvorene su poslovne jedinice u Banjoj Luci i Tuzli. Značajan dio ponude čine dugoročni ugovori s fizičkim i pravnim licima.

Tražnja za iznajmljivanjem automobila je 2010. godine toliko povećana da ponuda nije mogla udovoljiti svim zahtjevima. Tako se plaćanje licence Europcara svih godina isplatilo. Da bi povećao mogućnosti za klijente, ASA Rent je sklopio petogodišnji franšizni ugovor i sa rent-a-car kućama Europcar i Inter Rent, a da bi pružio najkvalitetniju uslugu, u skladu sa svim pravilima i procedurama, slao je uposlenike na usavršavanje stranih jezika i na obuku u sjedištu Europcara u Parizu.

ASA Rent je, kao i ostale članice ASA grupacije uveo i primjenjuje sistem upravljanja kvalitetom po standardu ISO 9001:2000. Temelj poslovanja su međunarodne rezervacije, a planira se daljnje proširenje i razvoj ove djelatnosti.Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije